Nebezpečí multikulturalismu

Nejhorším dědictví multikulturalismu je, že lidé, kteří jsou proti islámu, se bojí vystoupit veřejně, aby nebyli označeni ihned za xenofoby či přímo nácky a fašisty. Muslimové vystupují v ČR neanonymně v diskuzích a Češi se bojí vystoupit neanonymně. Není to zvrácené? Jedním z nejdůležitějších úkolů nyní je boj za prolomení informační bariéry a boj za "zespolečenštění" problémů islamizace v ČR.

Oblíbené příspěvky

pátek 16. září 2011

Jak jsem předpověděl včera - dnes mne admin Dvořák na iDnes bloknul úplně.

----- Original Message -----
From: Dvorak Jan (iDNES.cz)
To: Valentin Kusák
Cc: iDNES admin blog
Sent: Friday, September 16, 2011 4:58 PM
Subject: V.Kusák - deaktivace blogu


Vážený pane Kusáku,

opět jste navzdory varování porušil Kodex blogera, proto váš blog v této chvíli deaktivuji.

Na Blogu iDNES.cz tedy již nemůžete publikovat, a to ani jako Valentin Kusák, ani jako vaše alter ego Štefan Malý, resp. Lukáš M., jak jste se podepsal pod první článek (viz kopie dole).

Poslední porušení Kodexu blogera:

tvrdíte, že „spolupracujeme s L.Lhoťanem při zveřejňování příspěvků – v článku Sdělení k štvavému článku LhoŤana. Pokud to nedoložíte (a to věru nedoložíte, protože je to opravdu absurdní nesmysl a lež), porušujete tím opět Kodex blogera, jelikož nás obviňujete z nekorektního jednání, což se dotýká naší cti, cit. kodex: „Bloger má právo svobodně vyjadřovat své názory. Nesmí však při tom neoprávněně zasahovat do práv třetích osob, např. poškozovat jejich dobré jméno nebo zasahovat do jejich soukromí. Bloger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit, zvláště pokud by mohly poškodit jiné osoby nebo skupiny osob.“
Znovu jste pomocí odkazu v článku http://kusak.blog.idnes.cz/c/210437/Tak-mne-clanek-urceny-Vam-stahli.html zveřejnil stažený text, v němž zveřejňujete osobní údaje blogera Očadlíka.
Kromě toho v článku Multikulti sobota s iDnes a jejími cenzurujícími adminy tvrdíte řadu nesmyslů, proti nimž se musím jednoznačně ohradit. Původně jsem chtěl, abyste do článku vložil moji reakci (viz níže), to však vzhledem k opětovnému porušení kodexu (ad 1., 2.) již pozbylo smyslu, protože váš blog byl deaktivován zcela.

……………………

Reakce na lživá tvrzení v článku Multikulti sobota s iDnes a jejími cenzurujícími adminy:
V.Kusák pláče sice efektně, leč na úplně nesprávném hrobě. V tom, co píše, je pravda pouze to, že jsme ho vyřadili z hlavní strany blogu iDNES.cz a to, že jsme odmítli aktivovat blog Antimešita. Citace zdůvodnění je v článku, za zdůvodněním si stojíme. Z hlavní strany blogu jsme ho vyřadili po sérii varování, kdy ve svých článcích lhal, lživě osočoval konkrétní osoby a přebíral z cizích zdrojů články, které vydával za své, čímž porušoval autorské právo. Se zaměřením jeho blogu to nemá nic společného a jeho výrok: „Z toho všeho plyne, že admini iDnes jsou zaměřeni na blokaci názoru, jehož základem je boj proti islamizaci EU/ČR“ musím jednoznačně a velmi pobouřeně odmítnout. Jeho pokračování: „Jsem přesvědčen, že iDnes je navázán na struktury, které dlouhodobě při uznání multikulti podporují islamizační tendence v EU/ČR. Nedivil bych se, když by iDnes navázalo, pokud tomu již tak není, spolupráci s wahabistickou diktaturou v Saudské Arábii“ je tak absurdní nesmysl, že na něj nemá smysl vůbec reagovat.

Blog iDNES.cz je otevřen kromě extrémistům každému, kdo je s to respektovat elementární pravidla slušnosti a pravidla stanovená provozovatelem, tedy iDNES.cz, pro působení na tomto blogu. Žel, pan Kusák patří mezi ty, již tato pravidla s to respektovat nejsou, a to je jediný důvod, proč nemůže na tomto blogu publikovat bez omezení.

Jan Dvořák za blog iDNES.cz

……………….

Zdůvodnění odmítnutí aktivace blogu Antimešita: Vážený pane Kusáku. Blog Antimešita nezřídíme. Poté, co jsme váš blog Valentin Kusák museli kvůli opakovaným porušováním Kodexu blogera vyřadit z hlavní strany blogu iDNES.cz, nemáme zájem o zřízení žádného blogu, v němž budete figurovat. S pozdravem Jan Dvořák



Sdělení k štvavému článku LhoŤana.

Už jsem si zvykl, že Číňan LhoŤan mne napadá kvůli onemocnění (a admini iDnes tím nic nedělají, protože navzájem s LhoŤanem při zveřejnování příspěvků spolupracují). Osobně nevím, čím trpí LhoŤan, který v 18 letech konvertoval k islámu, aby v 23 letech z islámské víry vystoupil, pak zase do islámu vstoupil a od prosince 2010 proti nepravostem islámu bojuje. Přitom tento "muslim" v roce 2010 podával s LIA trestní oznámení na expremiéra Zemana, na prezidenta Klause a dokonce podával oznámení proti říjnovým Senátkám z důvodu, že senátoři nejsou proislamističtí. No a samozřejmě s LIA již v srpnu 2010 podal výzvu i vůči mně - aby se ode mne celá ČR distancovala. Opravdu zajímavý vývoj člověka - Číňana LhoŤana, který chce působit důvěryhodně. Autismus či něco podobného asi v případě tohoto inteligentního člověka je velmi reálná diagnóza. LhoŤan nemá jiný příjem, nežli z grantů a dotací. Díky tomuto musí hlásat "demokratický" islám, aby se zalíbil a dál peníze dostával. Distancovali se od něho všichni muslimové v ČR.

K mému "příspěvku". Za celé období od srpna 2010 jsem si dovolil jeden tento výrok. Na základě jednoho-nevinného-výroku provádí LhoŤan zobecnění. Nikoho jsem nenaváděl, nikoho jsem nevyzýval, neměl jsem v úmyslu podpalovat mešity. Pokud se chce LhoŤan zabývat podpalováním svatostánků, at se zaměří na své přátele muslimy, kteří ročně podpálí desítky kostelů a zavraždí tisíce křestanů v muslimských zemích.

Valentin Kusák


10.9.2011, 17.25 hodin

V článku Lhotana, který mne napadl, musela ýt zveřejněna oprava - byl vložen můj protest Blíže viz. http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/c/209600/Valentin-Kusak-podnecuje-nasili-proti-muslimum-v-CR.html



Jan Dvořák
Blog iDNES.cz
Anděl Media Centrum
Karla Engliše 519/11
150 00 Praha 5
tel. 22506 4303
jan.dvorak@idnes.cz
www.blog.idnes.cz
www.idnes.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat